8 Eylül 2015 Salı

Eğitim için Google Uygulamaları ile Okula Dönüş

Uzun bir yaz tatilinin ardından okul yolu tutuluyor, ziller çalıyor ve öğretmenler yeni projelerle geri dönüyor. Öğretmenler ve öğrencileri bu yıl da teknoloji ile harmanlanmış etkin, katılımcı dersler bekliyor.

Teknolojiyi işbirlikçi bir ortamda zaman ve mekandan bağımsız olarak kullanabilmemizde eğitim için Google uygulamaları devreye giriyor ve Google for Education’ın güncellenen Global Çalışma Kılavuzları öğretmenlerin işbirlikçi dokümanlarla çalışmalarını kolaylaştırıyor. Google eğitim ve teknoloji buluşmasında Türkiye’deki talebi ve isteği daha yakından görmüş olmalı ki öğretmenlere dil engellerini ortadan kaldırarak rahatlıkla çalışabilmeleri için bu kılavuzları detaylı ve özenli bir şekilde Türkçe’ye uyarlamış.

Google çalışma kılavuzu.JPG

Öğretmenlerin yapmaları gereken ise seviyelerine ve tercihlerine göre belirledikleri konularda giriş modülü, temel modül ve gelişmiş modül altında yer alan link yazısını tıklayıp ayrıntılı çalışma kılavuzlarına ulaşmak. Ardından bu kılavuzlarla yaptıkları her bir keşifle Google’ın eğitim için sunduğu uygulamaların ve verimli derslerin keyfini çıkarmak kalıyor…

Google for Education Global Study Guides’a ulaşmak için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder